Ekipi i skiatoreve te Shishtavecit dominon kampionatin kombetare te skive ne Korçes

Pas organizmit të kampionatit lokal të skive në Shishtavec, me qëllim promovimin e turizmit  malor,Skiatoret e Shishtavecit ne kampionatin kombetar ne Dardhe te Korçes Këshilli i Qarkut Kukës ka mbështetur pjesëmarrjen e ekipit të Shishtavecit në kapionatin kombëtar të skive që u zhvillua në datat 17-18 Mars 2012 në Dardhë të Korçës. Ekipi u paraqit me 12 skiatorë djem dhe vajza dhe ka dominuar kampionatin, duke marre pese tituj kampione, sipas grupmoshave. Mes tyre ka spikatur edhe 6 vjeçari Danjel Pashaj, i vlerësuar për tekniken e tij nga specialistet.