Ekspozita e pikturës - ' Miti i Vendlindjes ' e akademikut të njohur Rexhep Ferri

Dita përkujtimore u mbyll me një ekspozitë pikture të Mitit të vendlindjes z. Rexhep Ferri, një akademik i shquar, i cili është shpallur Nderi i Qarkut Kukës.
Kjo ekspozitë e hapur në mjediset e ArtKafe mblodhi sëbashku shumë artistë, intelektualë e personalitete duke krijuar një atmosferë miqësore dhe festive