"GEZUAR 100 - VJETORIN E PAVARESISE" SHQIPERI!

Sot eshte nje dite e vecante per gjithe shqiptaret kudo qe ndodhen, 100 vjetori i Shpalljes se Pavaresise. Si ne cdo qytet te Shqiperise dhe ne cdo vend ku jane shqiptaret neper bote, ashtu edhe ne Kukes sot u festua 100 vjetori i shpalljes se Pavaresise.

Ne sheshin kryesor te qytetit u zhvillua nje koncert festiv me kenge e valle nga nxenes te shkollave te qytetit. Pjese e festimeve ishin edhe ushtrimet aerobike me fokus logon e 100 vjetorit te Pavaresise.

Keto festime u percollen me emocione dhe urime te perzemerta ndermjet qytetareve me njeri-tjetrin.

GEZUAR 100 VJETORIN E PAVARESISE SHQIPERI!