Keshilli i Qarkut Kukes nderon studentet e "Grupimit te Dhjetorit 90"

Sot Keshilli i Qarkut Kukes organizoi nje ceremoni te veçante me rastin e nje nga ngjarjeve me te rendesishme per vendin tone, "20 Shkurtit 1991" Diten e rrezimit te miteve te diktatures. 

Ne Dhjetorin e vitit 1990 me mijera studente u ngriten me bindjen se ai regjim duhej shembur, regjim ky nder me te egrat dhe gjakatare te Europes Lindore duke ekzekutuar pa gjyq me qindra intelektuale te shquar, deri ne varjen e poetit disident Havzi Nela.

Greva e urise e studenteve te asaj kohe, beri qe me 20 Shkurt te vitit 1991 te rrezoje perfundimisht mitet dhe simbolet e komunizmit, nder ta, me te spikaturit ne organizimin e kesaj levizje ishin studentet e Qarkut tone, lideri i Dhjetorit 90 Azem Hajdari dhe dhjetera studente te tjere qe sot na bejne te ndihemi krenar.

Gjate kesaj ceremonie u be nje prezantim per gjithe ish-studentet e Dhjetorit ’90 ku dhe u nderuan me "Mirenjohje e Qarkut Kukes".

Nr. Emri Atesia Mbiemri
1 Mesila Fatmir Doda
2 Miftar Nuhi Gjana
3 Agim Hazir Parllaku
4 Kujtim  Kadri Allaraj
5 Ylber Haxhi Zeneli
6 Bardhyl Lush Ukcama
7 Flamur Mehmet Bucpapa
8 Mimoza Man Hajdarmataj
9 Agron Mehmet Sylshabani
10 Arber Selim Ahmetaj
11 Esat Lush Bardhoshi
12 Nazmi Asllan Peka
13 Zenel Rustem Kastrati
14 Bislim Selim Ahmetaj