Koncert festiv me rastin e “Ditës së Bujarisë” 27 Mars (1999 - 2014 )

Një ndër aktivitetet e kësaj dite të shënuar ishte dhe një program kulturor - artistik me pjesëmarrjen e artistëve shqiptar të Shqipërisë dhe Kosovës.
Këngëtarja popullore znj.Fatmira Breçani, grupe të valleve dhe këngëve të Kukësit, Tropojës, si dhe ansamblet nga Komunat e Prizerenit, Dragashit, Suharekës sollën një atmosferë festive për të gjithë pjesëmarrësit.