Koncerti festiv i fundvitit per femijet e Kukesit "Gezuar Vitin e Ri 2013 Kukes"!

Keshilli i Qarkut Kukes dhe Drejtoria Arsimore Rajonale Kukes zhvilluan sot koncertin festiv te fundvitit me femijet e Qendres Kulturore per femije.

Koncerti ishte i mbushur me kenge, valle e recitime me fokus festat e fundvitit si dhe 100 vjetorin e shpalljes se Pavaresise se Shqiperise.

Ky koncert u percoll me emocione dhe entuziasem nga femijet.

Gezuar Vitin e Ri 2013 Kukes!