Njoftim - Thirrje per aplikime per perfitimin e fondit te Ekselences

Këshilli i Qarkut Kukës, shpall thirrjen për aplikime për Bursa të posaçme për studentë, që ndjekin studimet Universitare në Ciklin e Parë (Bachelor) dhe Ciklin e Dytë (Master & Post-Master) për studentët e Qarkut të Kukësit të cilët vazhdojnë studimet universitare jashtë vendit.

Për më tepër, ju lutemi vizitoni rubrikën Publikime në faqen zyrtare të Këshillit të Qarkut Kukës www.kqk.gov.al