U organizua takimi me Agjensine per Zhvillim Rajonal Jugor, me seli ne Prizren.

Me date 15 Maj 2012 u organizua takimi me Agjensine per Zhvillim Rajonal Jugor me seli ne Prizren.

Ne kete takim ishin te ftuar Kryetari i Qarkut Kukes Z. Ibsen Elezi si dhe perfaqesuaes te Drejtorise se Hartimit dhe Koordinimit te Projekteve.

Ky takim behet ne kuader te bashkepunimit nderkufitar si dhe ne pritje te shpalljes se thirrjes per projekte me fonde te IPA

Drejtori Ekzekutiv i kesaj Agjensie Z. Valentin Hoxha beri nje pershkrim te shkurter te programit dhe punes se bere deri tani nga kjo agjensi, duke shprehur gadishmerine dhe  vullnetin  per bashkepunim dhe assistence teknike  per projekte ne kuader te bashkepunimit  nderkufitar per Zhvillimin Rajonal. Kryetari I Qarkut duke falenderuar Z. Hoxha per ftesen, pasi beri present situaten aktuale te Qarkut Kukes, prezantoi  ide-projektesh per bashkpunim nderkufitar.