Zv/Ambasadori Anglez, z. Stephen Hickling vizite ne Keshillin e Qarkut Kukes

Zv/Ambasadori Anglez, z.Stephen Hickling, i shoqeruar nga Zyrtari pergjegjes per Shqiperine ne Ministrine e Jashtme Britanike, z.Seppe Gijsbrechts dhe z.Michael Kane, Zyrtar i Migracionit ne Ambasaden Britanike zhvilloi nje vizite zyrtare ne Keshillin e Qarkut Kukes.

Qellimi i ketij takimi ishte fenomeni i gjakmarrjes ne Qarkun e Kukesit, sa eshte i perhapur ai dhe si mund te nderhyjme per ta parandaluar kete fenomen?

Kryetari i Keshillit te Qarkut, e njohu z.Hickling me situaten aktuale mbi kete fenomen ne Qarkun e Kukesit, ku beri dhe nje prezantim te shkurter mbi projektet qe Keshilli i Qarkut Kukes ka ne fushen sociale, kryesisht me fokus grate dhe femijet.

Nga ana e tij Zv/Ambasadori Anglez siguroi mbeshtetjen e Ambasades dhe Qeverise Angleze per projekte te perbashketa ne fushen sociale.