Takim me stafet e projektit “Biodrini “

Sot në Kukës u zhvillua një takim me stafet e projektit “Biodrini ” me disa aktorē lokalë, të rinj e të reja si dhe pjestarë të administratës së Bashkisë dhe Këshillit të Qarkut Kukës. Fjalen e hapjes e mbajti Kryetari i Keshillit te Qarkut Kukes z.Domi i cili falenderoi te pranishmit ne kete aktivitet dhe…

Read More
TOP