Përzgjedhja e përfaqësimit të Qarkut Kukës në Festivalin Folklorik Gjirokastër 2023

Me datë 30 maj 2023, nën kujdesin e Këshillit të Qarkut, në sallën e madhe të pallatit të kulturës në Kukës u zhvillua paraqitja artistike e grupeve folklorike të tre bashkive me qëllim përzgjedhjen e numrave që do tē përfaqësojnë Qarkun Kukës në Festivalin Folklorik Gjirokastër 2023. Artistët që dhanë shfaqje live, u vëzhguan dhe…

Read More