Konkursi Letrar “Agim Spahiu”

Këshilli i Qarkut Kukës, në bashkëpunim me Zyrën Vendore të Arsimit Parauniversitar Kukës, organizon konkursin letrar “Agim Spahiu”. Ky konkurs do të zhvillohet në rang shkollash 9-vjeçare, me interpretime, krijime dhe ese. Tema e esesë është e caktuar paraprakisht: LIBRAT JANË NJË MAGJI E LËVIZSHME. Çdo shkollë do të zhvillojë konkursin në rang shkolle dhe…

Read More
Sesioni perkujtimor historik “Lufta e Lumes”!

Sot me 17.11.2023 ne Kolesjan, Keshilli i Qarkut Kukes organizoi sesionin perkujtimor historik “Lufta e Lumes”! Ky aktivitet u hap me fjalen pershendetese nga Kryetari i Keshillit te Qarkut Kukes z.Astrit Dobrushi. Nderuan me pjesemarrjen e tyre Prefekti i Qarkut Kukes z.Granit Gjana, Zevendes Kryetari i Bashkise Kukes z.Vladimir Spahiu, Drejtori i Policise se Qarkut…

Read More
TOP