Fillojne konkurset paraprake

Kane filluar konkurset paraprake shkollat 9-vjecare ne ZVAP-Tropoje per te finalizuar fituesit ne konkursin final te dates 13 dhjetor ne pallatin e Kultures te Bashkise Tropoje.
Ky aktivitet ne Bashkine e Tropojes behet ne saje te eventit lokal “Dita e Krijimtarise Letrare Agim Spahiu” dhe organizohet nga Keshilli i Qarkut Kukes, ZVAP-Tropoje, projekti “Perspektiva te Reja” dhe nga Bashkia Tropoje.
Finalet e konkursit jane :
1. Me date 12 dhjetor finalja me shkollat 9-vjecare te Bashkise se Hasit ne pallatin e Kultures te kesaj Bashkie.
2. Me date 13 dhjetor finalja me shkollat 9-vjecare te Bashkise Tropoje ne pallatin e Kultures te kesaj Bashkie.
3. Me date 14 dhjetor finalja me shkollat 9-vjecare te Bashkise Kukes ne pallatin e Kultures te kesaj Bashkie.
Suksese te gjithe konkurenteve!

TOP