Menaxhimi i integruar i mbetjeve urbane

Organi Këshillues pranë Prefektit të Qarkut Kukës zhvilloi takimin me temë:
"Menaxhimi i integruar i mbetjeve urbane në Qarkun Kukës" si dhe masat e marra për mbajtjen pastër të mjedisit në kuadër të Planit Kombëtar të Pastrimit 2021-2022 "Të çlirojmë territorin nga mbetjet dhe ndotja mjedisore"
Në këtë takim morën pjesë Kryetari i Këshillit të Qarkut Kukës, Kryetari i Bashkisë Tropojë, Kryetari i Bashkisë Has, Drejtori i Policisë Vendore të Qarkut Kukës si dhe anëtarë te tjere të Organit Këshillues të Prefektit.

Rritja e Biodiversitetit për menaxhimin e integruar të pellgut ujëmbledhës - BIODRINI

Me datë 14.02.2022 në Komunën e Rahovecit , u bë hapja zyrtare e realizimit të projektit “Rritja e Biodiversitetit për menaxhimin e integruar të pellgut ujëmbledhës - BIODRINI", duke i hapur rrugë bashkëpunimit ndërkufitar mes bashkëqytetarëve shqiptarë në dy anët e kufirit shtetëror në dobi të mbrojtjes e pastrimit si dhe biodiversitetit të ujërave të lumit Drini i Bardhë, përgjatë shtratit të tij që prekë interesat e qytetarëve të Qarkut Kukës dhe Komunës së Rahovecit që lagen nga ujrat e këtij lumi.Mbështetja financiare prej 400 mijë eurosh që këtij projekti i ka dhënë Bashkimi Evrop

Gëzuar vitin e ri 2022

Këshilli i Qarkut Kukës me rastin e festës së Vitit të Ri uron gjithë banorët e Qarkut tonë duke shpresuar të kenë shëndet, lumturi e dashuri në familjet e tyre. Urojmë të largohet sa më shpejt kjo pandemi e mallkuar e ne ti kthehemi normalitetit të zakonshëm duke shpresuar për ditë akoma më të mira. Gëzuar Vitin e Ri 2022.

Mbledhja e Këshillit të Qarkut Kukës

Sot në sallën e takimeve u zhvillua mbledhja e fundit për këtë vit e Këshillit të Qarkut Kukës, në të cilën u paraqitën për miratim projektvendimet e mëposhtme,të cilat u miratuan nga anëtarët e Këshillit.
Projektvendimet e miratuara ishin:
1-Vendim për miratimin e raportit të zbatimit të buxhetit të Këehillit të Qarkut Kukës për periudhën Janar -Dhjetor 2021.
2-Vendim për miratimin e buxhetit të strukturës së administratëss së Këshillit të Qarkut Kukes si dhe nivelit të pagave për vitin 2022.

Konkursi i poezisë "Agim Spahiu"

Sot në sallën American Corner të Pallatit të Kulturës "Hasan Prishtina", Këshilli i Qarkut Kukës në bashkëpunim me klubin letrar "Anton Pashku " zhvilluan ceremoninë e konkursit për çmimin "Agim Spahiu".
Morën pjesë me krijimet e tyre në këtë konkurs mbi 40 poetë e krijues të rajonit tonë, nga Kosova ,Tirana e Lezha.

N J O F T I M

Keshilli i Qarkut Kukës në bashkëpunim me Klubin Letrar "Anton Pashku" Kukës ju fton me datë 17 dhjetor 2021 ora 11:00 në sallën "American Corner" pēr të marrē pjesë ose për të ndjekur konkursin:
ÇMIMI LETRAR "AGIM SPAHIU " edicioni i tretë.
Ju faleminderit!

Çlirimi i Atdheut

Nē festēn zyrtare të Çlirimit të Atdheut, sot vendosëm kurora nē emër të Këshillit të Qarkut dhe zhvilluam homazhe në varrezat e Dëshmorëve të Atdheut në Kukës. Lavdi Dēshmorēve të Atdheut. Rroftë Populli Shqiptar.

Faqet