Qarku Kukes në Festivalin Folklorik 2023

Kryetari i Keshillit te Qarkut Kukes z.Abdulla Domi ishte i pranishem nga data 23-25 Qershor 2023 në Gjirokastrër duke shoqëruar grupin e Qarkut tonë i cili performoj në Festivalin Folklorik 2023. Është nder për ne që hapja e këtij eventi kulturor mbarëkombëtar ju besua grupit artistik të Qarkut Kukës .Krenar për ju vëllezër e motra…

Read More
Dita e pastrimit

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Mjedisit Këshilli i Qarkut Kukës në bashkëpunim me Institutin e Kërkimeve Urbane, në kuadër të projektit ndërkufitar Shqipëri – Kosovë “Përmirësimi i biodiversitetit në basenin e lumit Drin nëpërmjet menaxhimit të integruar të basenit ujëmbledhës – BIODRINI”, të financuar nga Bashkimi Evropian; dhe me pjesëmarrjen e 100 nxënësve nga…

Read More
Ftese per media

Aktivitet pastrimi ne zonen e kenetes. Këshilli i Qarkut Kukës në bashkëpunim me Institutin e Kërkimeve Urbane, në kuadër të projektit ndërkufitar Shqipëri – Kosovë “Përmirësimi i biodiversitetit në basenin e lumit Drin nëpërmjet menaxhimit të integruar të basenit ujëmbledhës –BIODRINI”, të financuar nga Bashkimi Evropian; ju fton të merrni pjesë në pastrimin e zonës…

Read More
Kukësi i mikpritjes dhe bujarisë

Me 16 prill 2023 ne Kukësin e mikpritjes dhe te bujarisë u përkujtua 24 vjetori i eksodit biblik të vëllezërve shqiptarë të shpërngulur nga trojet e veta me dhunë nga rregjimi i Millosheviçit.. Falē luftes çlirimtare te UÇK-së dhe ndihmes se SHBA dhe aleatëve të tjerë europianë, u be e mundur çlirimi i Kosoves nga…

Read More
Mbledhja e Keshillit te Qarkut Kukes

Sot me date 23.03.2023 ora 12.00 ne Institucionin e Keshillit te Qarkut Kukes u zhvillua mbledhja e këtij Keshilli.Ne kete takim u miratuan te tre pikat e rendit te dites te cilat ishin : 1- Miratimi i tavaneve buxhetore te programit afatmesem 2023-2025. 2- Miratimi i ndryshimeve ne buxhetin e Keshillit te Qarkut per vitin…

Read More
Takim ne Lezhe

2 Mars 1444- 2 Mars 2023 – 579 vite nga Lidhja e Princave në Lezhë, sot në kujdesin e Kryetarit të Bashkisë Lezhë, Z. Pjerin Ndreu u kremtua si feste e madhe e mbarë shqiptarise. Lezha, Tempulli i Historisë Kombëtare….Qyteti simbol i bashkimit e unitetit…. që i dha kuptim gjithe kombit tone, ku u hodhën…

Read More
Takim me stafet e projektit “Biodrini “

Sot në Kukës u zhvillua një takim me stafet e projektit “Biodrini ” me disa aktorē lokalë, të rinj e të reja si dhe pjestarë të administratës së Bashkisë dhe Këshillit të Qarkut Kukës. Fjalen e hapjes e mbajti Kryetari i Keshillit te Qarkut Kukes z.Domi i cili falenderoi te pranishmit ne kete aktivitet dhe…

Read More
TOP