Fillojne konkurset paraprake

Kane filluar konkurset paraprake shkollat 9-vjecare ne ZVAP-Tropoje per te finalizuar fituesit ne konkursin final te dates 13 dhjetor ne pallatin e Kultures te Bashkise Tropoje. Ky aktivitet ne Bashkine e Tropojes behet ne saje te eventit lokal “Dita e Krijimtarise Letrare Agim Spahiu” dhe organizohet nga Keshilli i Qarkut Kukes, ZVAP-Tropoje, projekti “Perspektiva te…

Read More
Konkursi Letrar “Agim Spahiu”

Këshilli i Qarkut Kukës, në bashkëpunim me Zyrën Vendore të Arsimit Parauniversitar Kukës, organizon konkursin letrar “Agim Spahiu”. Ky konkurs do të zhvillohet në rang shkollash 9-vjeçare, me interpretime, krijime dhe ese. Tema e esesë është e caktuar paraprakisht: LIBRAT JANË NJË MAGJI E LËVIZSHME. Çdo shkollë do të zhvillojë konkursin në rang shkolle dhe…

Read More
Sesioni perkujtimor historik “Lufta e Lumes”!

Sot me 17.11.2023 ne Kolesjan, Keshilli i Qarkut Kukes organizoi sesionin perkujtimor historik “Lufta e Lumes”! Ky aktivitet u hap me fjalen pershendetese nga Kryetari i Keshillit te Qarkut Kukes z.Astrit Dobrushi. Nderuan me pjesemarrjen e tyre Prefekti i Qarkut Kukes z.Granit Gjana, Zevendes Kryetari i Bashkise Kukes z.Vladimir Spahiu, Drejtori i Policise se Qarkut…

Read More
Zgjidhet Kryetari i ri i Keshillit te Qarkut Kukes

Me date 27.09.2023 u zhvillua mbledhja e konstituimit te Keshillit te Qarkut Kukes, pas verifikimit te mandateve, keshilltaret votuan per zgjedhjen e Kryetarit, Zevendes-Kryetarit te Keshillit te Qarkut si dhe Kryesine e Keshillit te Qarkut Kukes. Pothuajse ne menyre unanime, keshilltaret zgjodhen z. Astrit Dobrushi si Kryetar te Keshillit te Qarkut Kukes dhe znj. Sonila…

Read More
Qarku Kukes në Festivalin Folklorik 2023

Kryetari i Keshillit te Qarkut Kukes z.Abdulla Domi ishte i pranishem nga data 23-25 Qershor 2023 në Gjirokastrër duke shoqëruar grupin e Qarkut tonë i cili performoj në Festivalin Folklorik 2023. Është nder për ne që hapja e këtij eventi kulturor mbarëkombëtar ju besua grupit artistik të Qarkut Kukës .Krenar për ju vëllezër e motra…

Read More
Dita e pastrimit

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Mjedisit Këshilli i Qarkut Kukës në bashkëpunim me Institutin e Kërkimeve Urbane, në kuadër të projektit ndërkufitar Shqipëri – Kosovë “Përmirësimi i biodiversitetit në basenin e lumit Drin nëpërmjet menaxhimit të integruar të basenit ujëmbledhës – BIODRINI”, të financuar nga Bashkimi Evropian; dhe me pjesëmarrjen e 100 nxënësve nga…

Read More
Kukësi i mikpritjes dhe bujarisë

Me 16 prill 2023 ne Kukësin e mikpritjes dhe te bujarisë u përkujtua 24 vjetori i eksodit biblik të vëllezërve shqiptarë të shpërngulur nga trojet e veta me dhunë nga rregjimi i Millosheviçit.. Falē luftes çlirimtare te UÇK-së dhe ndihmes se SHBA dhe aleatëve të tjerë europianë, u be e mundur çlirimi i Kosoves nga…

Read More
TOP