Dita e Arsimit

Data 14 Tetor shënon hapjen e shkollës së parë shqipe në Kolosjan të Kukësit. Kjo ditë do të kujtohet nëpërmjet një aktiviteti historiko-kulturor me sesione historike dhe pjesë letrare nga nxënësit e shkollës.