Dita e krijimtarisë Letrare çmimi "Agim Spahiu

Ky aktivitet synon të nxisë krijimtarinë letrare në Qarkun e Kukësit, t’i japë jetë poezisë kuksiane dhe të zgjojë kureshtjen e të rinjëve për letërsinë, si art i të menduarit dhe shprehjes së realitetit në një kontekst tjetër. Gjithashtu synohet që ky të jetë një aktivitet i përvitshëm, ku për krijimet më të mira do të jepet çmimi “Agim Spahiu”