Kryetari i Qarkut Z.Abdulla Domi ne nje takim me ish Kryeministrin e Kosoves Z.Ramush Haradinaj

Kryetari i Keshillit te Qarkut Z. Abdulla Domi priti sot ne nje takim, ish Komandantin e UÇK-së dhe ish Kryeministrin e Kosoves Z.Ramush Haradinaj. Deputeten e Kuvendit te Kosoves Znj.Time Kadriaj. Z.Lulzim Kabashi si dhe bashkëpunētorët e tij. Ishte një bisede mjaft vëllazërore dhe e perzemert. Z Domi e falenderoj Z.Haradinaj per kontributin qe ai dhe familja e tij ka dhene gjate luftes se Kosoves dhe pas çlirimit te saj.

Sot dt 29 Qershor 2021 u zhvillua një ceremoni zyrtare për të dorëzuar Titullin "Nderi i Qarkut Kukës"për 3 personalitete të Qarkut Kukës

Në ambientet e Bar-Amerika sot dt 29 Qershor 2021 u zhvillua një ceremoni zyrtare për të dorëzuar Titullin "Nderi i Qarkut Kukës"për 3 personalitete të Qarkut Kukës të cilët u çertifikuan me këtë titull që me datë 27.05.2021.
Me këtë titull u nderuan :
1-Doktor Shaqir Shehu (pas vdekjes)
2-Studiuesi Besnik Hallaçi (pas vdekjes) si dhe
3-H.Bujar Spahiu.

Hapet së sezoni turistik "Valbona 2021"

Me rastin e hapjes së sezonit turistik "Valbona 2021" me datë 11 Qershor në luginën e bukur të Valbonës në Tropojë u organizua një aktivitet e ceremoni festive.
Ky aktivitet u zhvillua nga Bashkia Tropojē ,nën kujdesin dhe financimin edhe të Këshillit të Qarkut Kukës.Morën pjesë Ministri i Turizmit dhe Mjedisit z Blendi Klosi, Prefekti i Qarkut Kukës z Zenel Kuçana,Kryetari i Këshillit të Qarkut Kukës z Abdulla Domi,Kryetari i Bashkisë Tropojë z Rexhë Byberi si dhe banorë e të ftuar të tjerë përfaqësues të operatorëve turistik nga Shqipëria e Kosova.

Këshilli i Qarkut Kukës zhvilloi një ceremoni zyrtare për të dorëzuar Titujt "Nder i Qarkut Kukës"për 7 mjekë të Qarkut Kukës

Me datë 27.05.2021 ora 13.00 në ambientet e Bar-Amerika u zhvillua një ceremoni zyrtare për të dorëzuar Titujt "Nder i Qarkut Kukës"për 7 mjekë të cilët u çertifikuan me këtë titull që me datë 27.11.2020 me propozim të Urdhërit Rajonal të Mjekëve Kukës dhe konkretisht :
1-Dr Nikolin Martini (pas vdekjes)
2-Dr Safet Elezi (pas vdekjes)
3-Dr Astrit Haziri (pas vdekjes)
si dhe mjekēt :
4-Dr Ylber Vata Kukës
5-Dr Din Selimaj Tropojë
6-Dr Kadri Ngjeçi Has
7-Dr Enver Hoxhaj Tropojë...

MBLIDHET KOMISIONI I MBROJTJES CIVILE

Ne funksion te angazhimit te strukturave qendrore dhe vendore per te ndjekur situaten e pas termetit , sot date 30.11.2019 ora 12:00 ne Institucionin e Prefektit te Qarkut Kukes nen drejtimin e Prefektit Kuçana Kryetar i Komisionit te Mbrojtjes Civile u zhvillua nje takim me kete komision.
U dhane porosi per evidentimin e shtepive apo shkollave te demtuara ne shkalle qarku dhe te behet nje databaze me te dhena per qytetaret e larguar ne zonat ku ka rene termeti i fuqishem i dates 26 nentor dhe qe aktualisht banojne ne hotelet e bashkive tona.

Lamtumirë Gjeneral Parllaku

Me hidherim mesuam lajmin per largimin nga jeta te Gjeneral Rrahman Parllakut "Nderi i Qarkut Kukes ".
Ne emer te Keshillit te Qarkut ju percjellim ngushellimet e sinqerta familjareve dhe te afermeve te Gjeneralit.
Faleminderit per qendresen dhe per per burrerine Kuksiane treguar nder vite.
I perjetshem qofte kujtimi juaj ,u prehte ne paqe shpirti yt.
I gjithe Qarku i Kukesit do te jete krenar per ju.

Asistencë Teknike për Sistemin e Integruar të Menaxhimit të Mbetjeve të Ngurta ne Qarkun Kukes .

“Asistencë Teknike për Sistemin e Integruar të Menaxhimit të Mbetjeve të Ngurta për dy Bashkitë e Përzgjedhura të Shqipërisë”,
ku perfshihen te gjithe bashkitë e Qarkut Kukes si: Bashkia Kukes, Bashkia Tropojë dhe Has, si dhe bashkitë fqinje, si: Bashkia Dibër, Bashkia Mirditë,
Bashkia Fushë Arrëz dhe Bashkia Bulqizë“. Për më shumë..... http://www.imswm.al/organisations)

Hapet sezonit turistik – Valbonë 2017

Këshilli i Qarkut Kukës në bashkëpunim me Bashkinë e Tropojës dhe Agjencinë e Zhvillimit Rajonal Kukës hapën sezonin turistik 2017 në Parkun Kombëtar të Valbonës.
Në këtë event morën pjesë përfaqësues të pushtetit lokal, institucioneve, operatorë turistik, OJF dhe përfaqësues të mediave.

Aktiviteti startoi me programin artistik, ku përmes valleve, këngëve dhe lojrave popullore të pranishmit u njohëm me traditat kulturore të zonës.

Pages