Kryetari i Qarkut Z.Abdulla Domi ne nje takim me ish Kryeministrin e Kosoves Z.Ramush Haradinaj

Kryetari i Keshillit te Qarkut Z. Abdulla Domi priti sot ne nje takim, ish Komandantin e UÇK-së dhe ish Kryeministrin e Kosoves Z.Ramush Haradinaj. Deputeten e Kuvendit te Kosoves Znj.Time Kadriaj. Z.Lulzim Kabashi si dhe bashkëpunētorët e tij. Ishte një bisede mjaft vëllazërore dhe e perzemert. Z Domi e falenderoj Z.Haradinaj per kontributin qe ai dhe familja e tij ka dhene gjate luftes se Kosoves dhe pas çlirimit te saj.
Z.Haradinaj theksoi se me dëshirë erdha në Kukēsin e mikpritjes per te falenderuar gjithe popullin e mrekullueshem te kesaj treve te cilët hapën zemrat dhe dyert ne nje moment te veshtire siç ishte eksodi i viteve 98-99.
Shohim me kenaqesi perparim te Shqiperise ne keto vite dhe shpresojme per ditë akoma me te lumtura per dy shtetet tona ,per antaresim sa me te shpejte te Kosoves ne strukturat e Natos dhe te Shqiperise në BE.
Takime te tilla i sherbejne akoma me shume bashkimit shpirteror e real të shqiptareve në njē Europë te cilës i perkasim