Biznesi i Kukesit perfaqesohet ne panairin “Mercantino di Natale 2012”, organizuar nga konsullata italiane.

Konsullata Italiane ne Shkoder organizoi  me date 8 Dhjetor panairin “Mercantino di Natale 2012”.

Ne kete panair krahas bizneseve qe operojne ne Qarkun e Shkodres moren pjese dhe biznese  nga Qarku i Kukesit me produkte tradicionale te zones si: mjalte dhe raki. Gjithashtu, edhe punimet artizanale per te cilat Kukesi eshte mjaft i njohur, ishin pjese e rendesishme e ketij panairi.

Ky panair i dha nje mundesi te mire biznesit te Kukesit qe te prezantohet para nje klientele me te gjere si brenda dhe jashte vendit, gjithashtu krijoi mundesi bashkepunimi midis bizneseve te dy qarqeve.