Festa e Patates

Zona e Shishtavecit është shumë e njohur në mbarë vendin për produktin e patates. Është menduar që këtij produkti kaq të preferuar t’i kushtohet një ditë ku të promovohet në produkte dhe nënprodukte të patates nëpërmjet një panairi gastronomie.