Me rastin e 77 vjetorit tē formimit te Brigadës së 24.

Me rastin e 77 vjetorit tē formimit te Brigadës së 24. sot nē Bicaj u organizua njē ceremoni solemne. Merrnin pjesë në këtë ceremoni Prefekti i Qarkut z Zenel Kuçana, Kryetari i Bashkisë z Safet Gjici, Kryetari i Këshillit tē Qarkut z Abdulla Domi. veteranë dhe pasardhës tē familjeve tē dēshmorēve, nxēnēs e mēsues, banorē nga Kukēsi dhe nga Nj Ad Bicaj.

Mbledhja e rradhës e Keshillit te Qarkut Kukës

Sot ne sallen e takimeve u zhvillua mbledhja e rradhes e Keshillit te Qarkut Kukes ne formatin e prezencës se keshilltarēve "fizik+online" Fillimisht ne takim u bë konfirmimi i mandatit te keshilltarit te Bashkise Tropoje si antar i Keshillit te Qarkut Kukes z.Tahir Tahiraj.
Pastaj u miratuan sipas percaktimeve te ligjit, projekt vendimi "Per tjetersimin e Qendres Multifunksionale Shishtavec"nga pronē e KQ Kukes, tek Bashkia Kukes.

Në terren për fikjen e zjarreve.

Edhe pse ditë pushimi Kryetari i Keshillit të Qarkut Z.Abdulla Domi sot gjatë gjithë ditës ka qenë i pranishëm në operacionin e fikjes së vatrave të zjarrit në vendin e quajtur Qafa e Kumbullës në Njēsinë Administrative Surroj të Bashkisë Kukës duke dhënë kontributin njërëzor direkt nē vatër të zjarrit. Përveç efektivëve të Detashmentit të Mbrojtjes Rajonale, të Drejtorisë së Pyjeve dhe banorëve të kësaj Njēsie si dhe përfaqësuesve të Bashkisë Kukës, të Institucionit tê Prefektit të Qarkut si dhe drejtuesve të DMR-sê Kukës.

Bashkia Tropojë zhvilloi një aktivitet për promovimin e bjeshkëve të Sylbices

Bashkia Tropojë organizoi me datë 4 gusht 2021, një aktivitet për promovimin e bjeshkëve të Sylbicës të Njesisë Administrative Bytyç të kësaj bashkie. Ne keto pllaja të bukura banorët kanë ngritur bujtina dhe stane ku çdo natë pushojnë me dhjetra turistë,e ku banorët që kanë dalë ne bjeshkë për verim ruajnë bagëti e mbledhin bimë medicionale sidomos boronica me te cilat kjo bjeshkë është e pasur.

Kryetari i Qarkut Z.Abdulla Domi ne nje takim me ish Kryeministrin e Kosoves Z.Ramush Haradinaj

Kryetari i Keshillit te Qarkut Z. Abdulla Domi priti sot ne nje takim, ish Komandantin e UÇK-së dhe ish Kryeministrin e Kosoves Z.Ramush Haradinaj. Deputeten e Kuvendit te Kosoves Znj.Time Kadriaj. Z.Lulzim Kabashi si dhe bashkëpunētorët e tij. Ishte një bisede mjaft vëllazërore dhe e perzemert. Z Domi e falenderoj Z.Haradinaj per kontributin qe ai dhe familja e tij ka dhene gjate luftes se Kosoves dhe pas çlirimit te saj.

Sot dt 29 Qershor 2021 u zhvillua një ceremoni zyrtare për të dorëzuar Titullin "Nderi i Qarkut Kukës"për 3 personalitete të Qarkut Kukës

Në ambientet e Bar-Amerika sot dt 29 Qershor 2021 u zhvillua një ceremoni zyrtare për të dorëzuar Titullin "Nderi i Qarkut Kukës"për 3 personalitete të Qarkut Kukës të cilët u çertifikuan me këtë titull që me datë 27.05.2021.
Me këtë titull u nderuan :
1-Doktor Shaqir Shehu (pas vdekjes)
2-Studiuesi Besnik Hallaçi (pas vdekjes) si dhe
3-H.Bujar Spahiu.

Hapet së sezoni turistik "Valbona 2021"

Me rastin e hapjes së sezonit turistik "Valbona 2021" me datë 11 Qershor në luginën e bukur të Valbonës në Tropojë u organizua një aktivitet e ceremoni festive.
Ky aktivitet u zhvillua nga Bashkia Tropojē ,nën kujdesin dhe financimin edhe të Këshillit të Qarkut Kukës.Morën pjesë Ministri i Turizmit dhe Mjedisit z Blendi Klosi, Prefekti i Qarkut Kukës z Zenel Kuçana,Kryetari i Këshillit të Qarkut Kukës z Abdulla Domi,Kryetari i Bashkisë Tropojë z Rexhë Byberi si dhe banorë e të ftuar të tjerë përfaqësues të operatorëve turistik nga Shqipëria e Kosova.

Këshilli i Qarkut Kukës zhvilloi një ceremoni zyrtare për të dorëzuar Titujt "Nder i Qarkut Kukës"për 7 mjekë të Qarkut Kukës

Me datë 27.05.2021 ora 13.00 në ambientet e Bar-Amerika u zhvillua një ceremoni zyrtare për të dorëzuar Titujt "Nder i Qarkut Kukës"për 7 mjekë të cilët u çertifikuan me këtë titull që me datë 27.11.2020 me propozim të Urdhërit Rajonal të Mjekëve Kukës dhe konkretisht :
1-Dr Nikolin Martini (pas vdekjes)
2-Dr Safet Elezi (pas vdekjes)
3-Dr Astrit Haziri (pas vdekjes)
si dhe mjekēt :
4-Dr Ylber Vata Kukës
5-Dr Din Selimaj Tropojë
6-Dr Kadri Ngjeçi Has
7-Dr Enver Hoxhaj Tropojë...

Pages