Festa e Mjaltit

Qarku Kukës është një zonë që njihet për prodhimin e mjaltit. Duke pas parasysh këtë fakt dhe numrin e madh të prodhimit është menduar që ky produkt të promovohet në një panair me produktet dhe nën produktet e mjaltit