Kukësi i mikpritjes dhe bujarisë

Me 16 prill 2023 ne Kukësin e mikpritjes dhe te bujarisë u përkujtua 24 vjetori i eksodit biblik të vëllezërve shqiptarë të shpërngulur nga trojet e veta me dhunë nga rregjimi i Millosheviçit..

Falē luftes çlirimtare te UÇK-së dhe ndihmes se SHBA dhe aleatëve të tjerë europianë, u be e mundur çlirimi i Kosoves nga ky rregjim i egër pushtues..

Në keto festime ishte i pranishem edhe Kryetari i Keshillit te Qarkut , Abdulla Domi si dhe Sekretari i Keshillit z Destan Spahiu..

Krenar per të gjithë banorët e Qarkut të Kukësit për hapjen e dyerve dhe të zemres per vellezerit kosovarê në ato ditë te veshtira te viteve 1998-1999..

Përulje para veprës se djemve te Qarkut tonë që dhanë jetën pēr çlirimin e Kosovës.

Qofshim të bashkuar për jetë e mot e Zoti i bekoftë shqiptarët kudo qofshin 🇦🇱 !

TOP