23 vjetori i Eksodit Kosovar

23 vjetori i Eksodit Kosovar
Faleminderit të gjithë banorëve të Qarkut Kukësit për pritjen e paharrueshme që ju bēmë vëllezërve tanë kosovarë të cilëve u hapëm zemrat dhe vatrat.
Ndaj sot me rastin e 23 vjetorit tē Eksodit në emër të Këshilit të Qarkut Kukës ndjehemi krenar për mikpritjen dhe ngrohtësinë që dhuruam në ato kohë të vështira banorët e Qarkut tonë.
Qofshim të bashkuar përjetë shqiptarët kudo jemi e Zoti i bekoftë ato!