60-vjetori i qytetit të Kukësit

Urime festën e 60-vjetorit qyteti ynë Kukës !
Respekte e faleminderit pēr të gjithë brezat e ndertuesve të qytetit tonë të bukur të cilët kanë kontribuar ndër vite...
Djersa dhe mundi i tyre në ndërtimin e qytetit nuk mund të harrohen për asnjē çast ndaj urimi ynē për Ju do të jetē në vite :
Paçi shëndet e ju jemi përulës që na dhuruat njē qytet qē çdo ditë po bëhet më i bukur...

Bekuar qoftë çdo ndërtues i Kukësit kudo jetofshin e punofshin.
Gēzuar ditëlindjen Kukësi ynë