Çlirimi i Atdheut

Nē festēn zyrtare të Çlirimit të Atdheut, sot vendosëm kurora nē emër të Këshillit të Qarkut dhe zhvilluam homazhe në varrezat e Dëshmorëve të Atdheut në Kukës. Lavdi Dēshmorēve të Atdheut. Rroftë Populli Shqiptar.