Dita e Flamurit

Këshilli Qarkut Kukës uron gëzuar Ditën e Flamurit, ditën e vullnetit të Shqipërisë për të qenë "e lirë,  më vehte dhe e mosvarme".
#109vjetoriipavarësisë