‘DITA E KRIJIMTARISE LETRARE” 2016

‘DITA E KRIJIMTARISE LETRARE” 2016

Ne kuader te Kalendarit te Eventeve Lokale te Qarkut Kukes u organizua aktiviteti i pervitshem “Dita e krijimtarise letrare”. Ky aktivitet synon te nxise krijimintarine letrare ne Qarkun e Kukesit, t’i jape jete poezise kuksiane dhe te zgjoje kureshtjen e te rinjeve per letersine.

Ne kete aktivitet moren pjese perfaqesues te institucioneve vendore nga Shqiperia dhe Kosova, shkrimtare dhe perfaqesues te shoqerise civile.

Gjate ketij aktiviteti u nderuan me tituj nderi disa nga personalitetet e Qarkut dhe rajonit.