Konkursi letrar "Çmimi Agim Spahiu 2014"

Me rastin e  ditës së krijimtarisë letrare, Këshilli i Qarkut Kukës organizon Konkursin e përvitshëm letrar në poezi për “Çmimin Agim Spahiu” (2014)
Ftohen të marrin pjesë të gjithë krijuesit e poezisë nga Qarku i Kukësit, si dhe nga Prizreni, Gjakova, Dragashi e Theranda.
 

Konkuruesi përfaqësohet  me një poezi.
Poezitë pranohen deri më datë 1 Dhjetor 2014, ora 16:00, pranë Sekretarisë së Këshillit të Qarkut Kukës, ose me e-mail në adresën elektronike: poezi@kqk.gov.al