Kryetari i Qarkut Kukes Z. Ibsen Elezi zhvilloi nje takim me delegacionin nga Komuna e Dragashit.

Ne zyrat e Keshillit te Qarkut Kukes u mbajt nje takim me nje delegacion nga Komuna e Dragashit, i cili perbehej nga dy perfaqesues te  institucionit  te komunes, nje perfaqesues i UNDP –se dhe nje perfaqesuese e ART GOLD qe operojne ne komunen e Dragashit. Delegacioni  u prit nga Kryetari i Qarkut Kukes  Z. Ibsen Elezi dhe stafi i tij. Ne kete takim u diskutua kryesisht per kordinimin dhe bashkepunimin mes paleve ne kuader te  Thirrjes se pare IPA-CBC, Shqiperi –Kosove. Z. Elezi beri present punen e KQK-se dhe stafit te tij per hartimin e projekt- ideve per kete thirrje si dhe tregoi gadishmerine per bashkepunim te nderjellte parneriteti me komunen e Dragashit. Takimi tjeter i rradhes do te mbahet ne Komunen e Dragashit me daten 1 Gusht.