Kryetari i Qarkut Z. Ibsen Elezi uroi festën e 1 Qershorit të gjithë fëmijeve të Qarkut Kukës.

Me rastin e “1 Qershorit”  festes se femijeve, para sheshit te Pallatit te Kultures  “Hasan Prishtina” u zhvillua nje ceremoni festive me rastin e kesaj dite, aktivitet ky i organizuar nga Drejtoria Arsimore Rajonale Kukes.

Ne kete aktivitet mori pjese Kryetari i Keshilit te Qarkut Kukes  Z. Ibsen ELEZI
i cili pershendeti kete akitivet dhe uroi femijet per festen e tyre.