Perurimi i ambjenteve te reja te mundjes greko-romake.

Ministri i Brendshëm z. Flamur Noka ishte i pranishem ne ceremonine e perurimit te ambjenteve te reja te mundjes, duke dhene edhe vleresimet maksimale per ekipin dhe kete trashigimi te mrekullueshme.

Presidenti i Klubit te mundjes Ibsen Elezi dhe Presidenti i Federates se Mundjes Martin Biba thane se Kukesi duhet mbeshtetur per te patur nje vazhdimesi ne sportin e mundjes. Palestra e re e mundjes eshte ndertuar prane ambjenteve te shkolles Avni Rustemi. Me mbeshtetjen e donaroreve eshte bere uniforma e ekipit sebashku me logon.