Takim pune me Perfaqesues te Bashkimit Europian

Takim pune me Perfaqesues te Bashkimit Europian
Këshilli i Qarkut Kukës organizoi nje takim pune me perfaqesues te Bashkimit Europian mbi zbatimin e projektit strategjik nderkufitar me Kosoven
“Te ndertojme sebashku nje rajon terheqes dhe te begate” .
Ky takim si fokus kryesor kishte zbatimin e te gjithe aktiviteteve te perfshira ne kete projekt, ku jane perfunduar - Ndertimi i Qendres Multifunksionale dhe sinjalistika turistike, nderkohe vazhdojne punimet per rikonstruksionin e rruges Shishtavec-Pike Doganore Dragash me parametra bashkekohor.