Takimi i rradhës për Projektin Strategjik IPA – CBC me Kosovën

Në kuadër të aplikimit për projektin strategjik IPA - CBC me Kosovën “ Të ndërtojmë sëbashku një rajon tërheqës dhe të begatë” u organizua takimi i rradhës midis Këshillit të Qarkut Kukës dhe përfaqësuesve të delegacionit të  Bashkimit Europian në Shqipëri, të Ministrisë Integrimit dhe JTS Albania-Kosovo.

Në këtë takim u diskutua mbi çështjet teknike të aktiviteteve respektive të parashikuar në draft projekt.