Thuaji jo qeseve të plastikës

Të dashur bashkëqytetarë!
Ta ruajmē dhe ta mbrojmē mjedisin dhe shëndetin tonë dhe të brezave që do vijnë çdo ditë.
Nga sot me hyrjen në fuqi të ligjit që ndalon qeset plastike një-përdorimëshe, mbani gjithmonë me vete një çantë shumë-përdorimshe!