Urime Festën e Kurban Bajramit

Këshilli i Qarkut Kukēs uron të gjithë besimtarët mysimanē Gëzuar Festēn e Kurban Bajramit. Le tē shërbejë kjo ditë feste pēr mē shumē dashuri e solidaritet në mes njëri-tjetrit, për paqe e lumturi në çdo ditë të jetës.
Me kēte rast sot në myftininë Kukës u zhvillua një vizitë nga ana e Kryetarit të Këshillit të Qarkut z, Domi dhe Sekretarit z. Spahiu.
U falenderua puna e berë nga ana e Myftinisë Kukës pēr të përçuar tek çdo besimtar frymën e bashkēpunimit dhe të bashkëjetesēs në harmoni e gëzim vëllazëror.
Urime festa !