Sesioni perkujtimor historik “Lufta e Lumes”!

Sot me 17.11.2023 ne Kolesjan, Keshilli i Qarkut Kukes organizoi sesionin perkujtimor historik “Lufta e Lumes”!
Ky aktivitet u hap me fjalen pershendetese nga Kryetari i Keshillit te Qarkut Kukes z.Astrit Dobrushi.
Nderuan me pjesemarrjen e tyre Prefekti i Qarkut Kukes z.Granit Gjana, Zevendes Kryetari i Bashkise Kukes z.Vladimir Spahiu, Drejtori i Policise se Qarkut Kukes z.Artan Bajraktari, perfaqesues te Organizatave te Veteraneve dhe Familjeve te Deshmoreve te Qarkut Kukes, drejtues te institucioneve vendore, si dhe perfaqesues te familjeve te te reneve ne kete beteje.

TOP