Zgjidhet Kryetari i ri i Keshillit te Qarkut Kukes

Me date 27.09.2023 u zhvillua mbledhja e konstituimit te Keshillit te Qarkut Kukes, pas verifikimit te mandateve, keshilltaret votuan per zgjedhjen e Kryetarit, Zevendes-Kryetarit te Keshillit te Qarkut si dhe Kryesine e Keshillit te Qarkut Kukes.
Pothuajse ne menyre unanime, keshilltaret zgjodhen z. Astrit Dobrushi si Kryetar te Keshillit te Qarkut Kukes dhe znj. Sonila Neza per pozicionin e Zevendes-Kryetarit, e cila vjen si perfaqesuese e Bashkise Tropoje.
Ne fjalen e tij, Kryetari i sapozgjedhur uroi keshilltaret per detyren e tyre, duke garantuar bashkepunim midis bashkive ne rritjen e sherbimit ndaj qytetareve, si dhe inkurajimin e zhvillimit rajonal.
Ne konstituimin e Keshillit te Qarkut Kukes ishin te pranishem, Prefekti i Qarkut z.Gjana, Kryetari i sapozgjedhur i Bashkise Kukes z.Halilaj, Drejtuesi politik i PS-se per Qarkun e Kukesit z.Majko, perfaqesues te medias etj.

TOP